Beste deelnemer,

Nog maar een paar weken en dan zal de 31e editie van de Oud-Beijerlandse Dressuurdagen van start gaan.
We zijn zeer verheugd dat jullie in zulke grote getale hebben ingeschreven. Dat heeft geresulteerd  in een bomvol deelnemersveld op alle dagen en hebben we al na 3 weken deelnemers op de reservelijst moeten plaatsen.
Ook de Rabobank Kür op Muziek is goed gevuld met maar liefst 8 ponydeelnemers en 24 paardencombinaties.

Omdat het voor de meeste deelnemers al enige tijd geleden is dat je hebt ingeschreven willen we graag nog even een aantal zaken op een rijtje zetten:


Sluitingsdatum
De sluitingsdatum voor de Oud-Beijerlandse Dressuurdagen 2018 is 27 april. Tot en met deze datum kan je, als je onverhoopt toch verhinderd bent, kosteloos afmelden.
Meldt je ná 27 april af, dan ben je toch het startgeld verschuldigd.

 

Startgeld
Het startgeld dient voóraf en voor sluitingsdattum te worden overgemaakt op rekening NL50RABO0157743950 Rabobank t.n.v. Ruitervereniging en ponyclub Oud-Beijerland ovv startgeld Dressuurdagen 2018, je naam en de klasse waarin je start.

We hanteren de volgende tarieven:

Paarden alle klassen : € 12,50 per proef
Pony’s alle klassen : € 10,00 per proef
Kür op muziek : € 12,50
Boxhuur : € 90,00

Op de wedstrijddagen kan op geen enkele wijze contant het startgeld worden betaald.

 

Afmelden
Afmelden kan alleen en uitsluitend via een mail naar secretariaatknhs@rvoudbeijerland.nl . Doe je dit voor de sluitingsdatum en heb je al betaald?  Dan storten wij het betaalde startgeld terug op de rekening waarvan de betaling is gekomen.
Meldt je af ná sluitingsdatum? Helaas blijf je dan het startgeld verschuldigd. Wij volgen hiermee het wedstrijdreglement van de KNHS. Had je nog niet betaald, dan heb je tot
14 mei de mogelijkheid om de betaling te regelen. Als je na 13 mei nog niet hebt betaald zullen per mail een rekening sturen. Hierbij brengen we € 5,00 administratiekosten in rekening.

Mondelinge afmeldingen of afmeldingen via telefoon, sms, WhatsApp, Facebook Messenger of andere social media worden niet in behandeling genomen.

 

Boxhuur
Als je een box hebt gereserveerd denk dan aan het volgende:
— Deelnemers in de klasse B t/m M2 kunnen hun paard/pony vanaf woensdagavond 19:00 brengen en dienen uiterlijk vrijdagavond 20:00 de box vrij te geven.
— Deelnemers in de Z-klassen kunnen hun paard/pony vanaf vrijdagavond 20:00u brengen tot einde concours.
— Het Hippisch Centrum zorgt voor brok en kuil en zullen de paarden op hun reguliere tijden voeren. Wil je zelf voeren of neem je zelf voer mee, vermeldt dit dan op het boxformulier.


Reservelijst
Als je op de reservelijst bent geplaatst zullen we ons uiterste best doen om je alsnog op de startlijst te zetten. Zodra er een startplaats vrij komt zullen we dit via het email-adres wat jij bij inschrijving hebt opgegevenper mail laten weten. We vragen dan tevens of je binnen een gestelde termijn wilt reageren. Blijft reactie uit, dan zullen we een ander benaderen voor de startplaats.
Het kan echter voorkomen dat een deelnemer die ná jou op de reservelijst is geplaatst eerder wordt benaderd om deel te nemen. Dit heeft te maken met de dagindeling van de rubrieken, juryleden en het aantal starts per jury.
Wij vragen bij voorbaat begrip hiervoor.


Startlijsten
Snel na de sluitingsdatum zullen de eerste startlijsten in concept gepubliceerd worden op de diverse websites.
bij het samenstellen van de lijsten zullen we zoveel mogelijk rekening houden met  individuele wensen, echter kan het voorkomen kan we niet aan alle wensen kunnen voldoen.
Wil je een wijziging aanbrengen in de startlijst? Stuur dan uiterlijk 7 mei vóor 20:00u een mail naar secretariaatknhs@rvoudbeijerland.nl . We gaan dan bekijken wat mogelijk is.
Verzoeken na 7 mei 20:00u worden niet meer in behandeling genomen.


Rabobank Kür op Muziek
Deelnemers aan de Rabobank Kür op Muziek worden verzocht hun muziek bij voorkeur in mp3-formaat te sturen naar secretariaatknhs@rvoudbeijerland.nl ovv kür op muziek en je naam.
Doe dit uiterlijk vóor 9 mei, zodat wij voldoende tijd hebben om het muziekbestand te contoleren en in ons systeem te verwerken.
Heb je een cd met je kürmuziek, dan kan je deze inleveren bij de wedstrijdcoördinatie. Vergeet echter niet deze weer mee te nemen na de kür.
Om je aan het publiek voor te stellen zouden we het leuk vinden als je iets over jezelf vertelt. Je kunt ook deze informatie naar bovengenoemd mailadres sturen.


Uitslagen
De uitslagen van de rubrieken zijn te volgen op het tv-scherm in het strodorp en in Gasterij de Passage.
Tevens zijn de uitslagen ook te volgen via internet. Kijk op de dagen zelf op dressuurdagen.rvoudbeijerland.nl waar dan de link te vinden is.


Tijdens het evenement
is er op het voorterrein van het Hippisch Centrum een strodorp. Naast het wedstrijdsecretariaat en de wedstrijdcoördinatie kan je daar terecht voor oa horecavoorzieningen, ruitersportartikelen, kleine reparaties aan rijlaarzen, hoofdstel of zadel, stoelmassage en informatie over gezondheid van uw paard/pony.


Gasterij de Passage
heeft tijdens de Oud-Beijerlandse Dressuurdagen de volgende aanbiedingen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen?
Heb je tijdens de Dressuurdagen vragen of loop je tegen een probleem aan? Loop dan even naar de wedstrijdcoördinatie in het strodorp. Wij proberen dan samen met jou een passende oplossing te vinden.


Graag tot ziens op de Oud-Beijerlandse Dressuurdagen

 

 

 

 

 

Alle informatie en de nieuwste berichtgeving is te vinden op http://dressuurdagen.rvoudbeijerland.nl